Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rémtörténetek :3

2013.01.20

Sziasztok! Hoztam egy pár rémsztorit, de még bővíteni fogom ezt a cikket is!:)

Az Ottalvás
Stella és Flórián együtt jártak.Egyszer Flórián szólt Stellának és még 2 haverjának James-nek és David-nek hogy aludjanak ott.Stellának nem tetszett az,hogy 3 fiú lesz és csak
ő lesz egyedül lány ezért megegyeztek , hogy meg hívhatja még 2 barátnőjét Jennifert és Vickyt. Felelsz merszesztek. Flórián kezdte és azt mondta ,hogy Jennifer csókolja meg Davidet de Jennifer nem ment ebbe bele.Ezért Jennifernek ki kellet mennie az udvarra 20 percig miközben a többiek bent játszottak tovább.Stella következett azt mondta ,hogy Flórián csókolja meg Jamest.Ebbe eggyiköjük sem ment bele ezért mind a kettő fiúnak fel kellet menniük a padlásra 10 percig.Stella Vicky és David maradtak.Most Vicky jött azt mondta ,hogy David menjen ki az udvarra megkeresni Jennifert mert 20 perc múlva nem jött vissza.Stella mondta hogy Vicky menjen le a pincébe.Stella fel ment a padlásra meg keresni a két fiút. David ki ért az udvarra és Jennifernek le volt vágva a feje .David meg ilyet hátra lépett és valakinek neki ment. Egy öreg úr volt meg kérdezte tőle hogy :
-Hát te mit keresel idekint ilyen kés
őn?
-Öhmm. Jennifert jöttem megkeresni!
-Ohh.Értem.
Az öreg úr el
őkapott egy láncfűrészt és ketté vágta Davidet!!!
Stella amikor a padlásra fel ért James fel volt akasztva.Flórián pedig darabokban volt. Stella összeomlott sírt és meg látta maga el
őtt azt az öreg urat. Síkított egye t és le rohant a pincébe Vickyhez!!Vicky baltával a fejében feküdt a földön. Stella megfordult és egy kés kötött ki a szívében!
___________________________________________________________________

Túlvilági jelenség vagy egyszerű gyerekcsíny?

Számos újság foglalkozott az 1977-es londoni poltergeist-jelenségekkel. Hogy mi történt valójában, máig sem tisztázott.
Peggy Harpernek két gyermeke, a 11 éves Janet és a 10 éves Pete arról panaszkodott, hogy az ágyuk fel-alá rázkódik.

Az asszony körülnézett a szobájukban, ám semmi rendkívülit nem tapasztalt. Már-már nyugovóra tért, amikor kopogásra és csoszogásra lett figyelmes, egy szekrény fiókja pedig magától kihúzódott, és a padlóra esett. Azonnal kimenekítette a gyerekeket a házból, és a rendőrséget hívta. A helyszínre érkező rendőrök szintén hallották a zajokat, sőt, egyikük azt is látta, hogy a padló érthetetlen módon mozogni kezd - ezt hajlandó volt írásban is megerősíteni.

A következő napokban többen is tanúi voltak hasonló poltergeist-jelenségeknek. Ajtók nyitódtak-csukódtak, játékok röpködtek a levegőben. A legijesztőbb azonban az volt, amikor a szellem Janeten keresztül nyilvánult meg: mély hangon közölte, hogy a neve Bill, és ebben a házban halt meg.
Maurice Grosse, a Pszichikai Kutatók Társaságának tagja és Guy Lyon Playfair író közösen próbálták megfejteni a rejtélyt. A hangokat és a jelenségeket szalagon, filmen és írásban is rögzítették. Az alapos dokumentáció ellenére számos szakértő úgy vélte, nem poltergeist-jelenségről, hanem egy intelligens, ám feltűnési viszketegségben szenvedő kislány magánakciójáról van szó: a mozgások és a hangok ugyanis azonnal megszűntek, ahogy a kamera ráközelített Janetre. A kislányt egyébként kórházban is vizsgálták.
___________________________________________________________________________

Az igazság odaát van

A fentieknél is furcsább dolgok történtek 1998-ban, a Georgia állambeli Savannah-ban, Al Cobb házában. Cobb egy aukción tett szert egy, az 1800-as évek vége felé készült ágyra. Az antik darabot 14 éves fiának, Jasonnek szánta karácsonyi ajándékul.

Jason azonban nem sok örömét lelte benne. Éjszakánként olyan érzése támadt, mintha valaki a párnájába fúrná a könyökét, és hideg levegőt fújna a tarkójára. Egy láthatatlan kéz pedig rendszeresen lefelé fordította a fiú nagyszüleinek fényképét, mely az éjjeliszekrényen állt. Cobbék arra gyanakodtak, hogy egy szellem áll a különös jelenségek hátterében. Hangosan kérték a hívatlan vendéget, hogy árulja el a nevét és a korát. A kommunikációt megkönnyítendő egy papírlapot és néhány zsírkrétát helyeztek el Jason hálószobájában, majd kimentek. Danny, 7 - ezt olvasták a papíron, amikor kisvártatva visszatértek.

Al Cobb kiküldte a feleségét és a gyerekeit a házból, majd továbbra is a fenti módszert alkalmazva igyekezett többet megtudni a szellem kilétéről. Mint kiderült, Danny édesanyja ebben az ágyban halt meg 1899-ben, és a fiú kegyeletsértésnek érezte, hogy most egy idegen alszik benne.
Jason további szellemeket is látni vélt, sőt, meg is tudta nevezni őket, és egyre bizarrabb történeteket kerekített köréjük. Egyikük, bizonyos Sam bácsi a lányáért jött, akit állítólag a ház alatt temettek el. Egy másik gyakori látogató, Jill pedig partira hívta a családot a saját nappalijukba.

Egy ismert parapszichológus, Andrew Nichols vizsgálta ki a különös esetet. Véleménye szerint a fal által kibocsátott elektromágneses energia erősítette fel Jason szunnyadó pszichikai képességeit. Az ágynak csak annyi szerepe volt a történetben, hogy - a fiú előző fekhelyével ellentétben - közvetlenül a fal mellett helyezték el. A magyarázat kissé gyenge lábakon áll, de mivel jobb a békesség, maradjunk annyiban: az igazság odaát van.

_______________________________________________________________________________________

Az angliai Thornton Heat szelleme

Az 1970-es években egy, az angliai Thornton Heath-en élő család egyik éjjel arra ébredt, hogy a rádió bekapcsolódott, és beállította magát egy idegen nyelvű állomásra.

A következő négy évben szinte naponta tapasztaltak valamilyen megmagyarázhatatlan jelenséget. Egy lámpabúra rendszeresen a földre esett, anélkül, hogy bárki is hozzányúlt volna. A bejárati ajtó kitárult, a lámpák kigyulladtak. A karácsonyfa rázkódni kezdett, és a rajta lévő díszek egyike a jóval távolabb álló családfő felé repült. Olyan erővel csapódott a homlokának, hogy a férfi egy karosszékbe rogyott. Egy alkalommal ismeretlen eredetű lábnyomokat találtak a hálószobában, egy éjszaka pedig a házaspár fia arra ébredt, hogy egy régies öltözéket viselő alak fenyegetően méregeti őt.
A poltergeist-jelenségek sorozatának egy médium vetett véget. Elmondta, hogy a ház egykori tulajdonosa, egy régen halott farmer, bizonyos Chatterton lelke járt vissza, aki az ott élőket egyszerű birtokháborítóknak tekintette. És ami a legmeglepőbb: némi utánajárással sikerült kideríteni, hogy a ház valóban egy Chatterton nevű emberé volt a 19. század közepén.

_______________________________________________________________________________________

A kezdő médium

Egy lány, Lili és barátnője, Tina egyszer együtt gyakoroltak matekot Liliék házában. Tinának a napokban hunyt el szeretett nagyapja, aki ott élt egész haláláig Liliék utcájában. Lili leírt egy számot, a 47-est, és Tina suttogva mondta: -A nagyapám ebben az életkorban hunyt el..- Lili kiradírozta a 4-est és csak a 7 maradt. Majd Tina kérdőn, ijedséggel a szemében nézett rá. -Lili, hisz ez volt a kedvenc száma!- Lili is kezdett megijedni a furcsa számoktól. Tovább gyakoroltak, mikor egy keltezéses feladathoz értek. Lili leírt a füzetébe egy dátumot, ami a 1965-01-03 volt. Tina tágra nyílt szemeket meresztett a dátumra, és Lilire felváltva. Majd miután magához tért viszonylag, mondta: - Ekkor született a nagyapám. Lili mi történik??!- Lili meg sem szólalt csinálta tovább a feladatot, de egyre jobban úrrá lett benne is a félelem. Leírt egy másik dátumot, ami a 2012-10-06 volt. Tina már reszketve mondta: - Ekkor halt meg.- És ekkor leesett egy váza a polcról, léptek zaját hallatva maga után.
_______________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________
BOCSI, HA NEM ELÉG IJESZTŐEK. :SSS.sS!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.